Ботев проведе лека възстановителна тренировка след срещата с Локомотив Сф от 27-ия кръг в първенството. "Канарчетата" се събраха на клубната база в понеделник сутрин за кратко разтоварващо занимание. В него се включиха взелите участие в двубоя в "Надежда".

Голяма част от футболистите, които не играха във вчерашната среща попаднаха в състава на дублиращия отбор, който днес от 16:00 часа посреща "Левски" в двубой от поредния кръг в шампионата на U21.

Към групата на трениращите тази сутрин се присъединиха и възстановяващите се от контузии Алекс Колев и Радослав Терзиев. Нападателят продължава да работи по индивидуална програма, а в началото на следващата седмица му предстои преглед на ядрено-магнитен резонанс.

При положителен резултат от него, Алекс ще може да се завърне пълноценно в основната група. Подобрява се състоянието и на Терзиев, който пропусна мача с Локо (Сф) заради леко комоцио. Очакванията са младежкият национал да бъде напълно готов за двубоя срещу Лудогорец в края на седмицата.