Ботев Пловдив ще гони първа домакинска победа от началото на сезона в двубоя срещу Черно море. Можете да проследните мача от 7-я кръг на А група от 17.30 часа в Gong.bg, да го гледате в Gong Play и по телевизия Diema, както и да го слушате по Дарик радио.

Ботев е седми с 6 точки в актива си, след като записа една победа, три равенства и две загуби. Единственият успех на "канарчетата" от началото на сезона в А група е като гости на Пирин. 

Тимът на Черно море пък заема шестата позиция във временното класиране с 8 точки до момента, които спечели след две победи и два хикса от изиграните шест срещи в шампионата.

Старши треньорът на пловдивчани Ермин Шиляк няма да може да разчита на Мариян Огнянов, който е с контузия.

Наставникът на Черно море Никола Спасов пък остави извън групата за двубоя с Ботев стража Александър Чанович, който е само с една-две тренировки и не е готов за игра.

Мачът от 7-я кръг на А група е поверен на рефера Мартин Стоименов. Негови помощници са Станимир Илков и Младен Маринов, а 4-и съдия е Георги Ковачев. Събитията зад двете врати ще следят Ангел Баялцалиев и Борислав Колев. Съдийски наблюдател е Георги Виделов.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!