Отборът на Ботев Пловдив стартира седмицата преди първия си официален мач за годината с тренировка във вторник следобед на базата в Коматево. Футболистите получиха два дни почивка след контролата със Славия, а от днес мислите на всички в "жълто-черния" лагер вече са фокусирани върху двубоя с Марек идния понеделник.

Под въпрос за срещата с дупничани към момента продължава да бъде единствено Момчил Цветанов. Крилото на Ботев продължава да лекува контузията в прасеца, която получи в края на лагера в Турция. Състоянието 24-годишното острие се подобрява, но той продължава да тренира отделно от съотборниците си.

Милен Гамаков също пропусна първото за седмицата занимание, но проблемът при него е настинка и медицинският щаб ще се погрижи да стабилизира халфа по най-бързия начин.

Всички останали футболисти на Ботев, с изключение на трайноконтузения Алекс Колев, са в кондиция и започнаха подготовката си за срещата с Марек на пълни обороти.

В сряда сутринта стартира и продажбата на билети за мача от 20-я кръг в първенството. Талоните са на стандартните цени от 6, 8 и 12 лева.

Ботев и Марек излизат един срещу друг в Коматево в понеделник /02.03/ от 15:30 часа.