Кокетният стадион в Коматево приема пловдивското дерби между Ботев и Локомотив. Срещата е от 17:00 часа, а феновете на двата отбора очакват мача с притаен дъх.

През годините пловдивските фенове са доказали безрезервната си подкрепа към отборите си, а днес ще имат още един повод за показване на европейско поведение и подкрепа в рамките на феърплея. Привържениците на "канарчетата" и "смърфовете" винаги са предлагали хореография, която впечатлява дори и неутралния зрител. Агитките наелектризират отборите, а футболистите дават всичко от себе си на терена.

Победителят не е от значение, тъй като 90-те минути минават на един дъх, а погледите са насочени освен към терена, така и към трибуните.

Два часа и половина по-късно на "Герена" Левски приема шампиона Лудогорец. "Сините" фенове не успяха да гледат последните две домакинства на тима си, тъй като БФС наказа Левски с лишаване от публика, а днес ще е чудесен повод да подкрепят отбора си срещу най-добрият отбор в шампионата. 

Коя от двете публики ще спечели спора за по-добра подкрепа? В Пловдив или в София, отговорът вероятно клони към Пловдив. Ще видим!