Ръководството на Ботев ще разговаря с колегите си от Лудогорец за Цветелин Чунчуков. Информацията съобщиха източници от пловдивския клуб. Това ще стане след петъчния мач между двата тима от последния 36-ия кръг на "А" група в Коматево.

Мачът е от 18 ч. и ще можете да го следите минута по минута в Gong.bg и с картина по  Diema Sport и Gong Play, както и по Дарик радио.

Шефовете на "канарчетата" искат да проверят какви са намеренията на шампионите за новия сезон спрямо нападателя. Лудогорец закупи Цветелин Чунчуков от Ботев през лятото на миналата година. В мъжкия състав на шампионите обаче се разчиташе на чуждестранните попълнения и той бе пратен във втория тим на клуба. Това не удовлетворява Чунчуков, който обмисля варианти за бъдещето си.

След като получат информация от лудогорци за намеренията им към нападателя, шефовете на пловдивския клуб ще решат дали да не отправят оферта за него. Възпитаниците на старши треньора Николай Костов продължават подготовката си за мача с Лудогорец. Очаква се тази вечер към "канарчетата" да се присъединят двама от младежките им национали Радослав Терзиев и Лазар Марин./БТА