Асът на Ботев Пловдив Тодор Неделев все още не може да обяви официално дали ще остане в тима и за новия сезон. Той е под наем само до края на кампанията от германския Майнц, чиято собственост е. 

Тимът от Бундеслигата със сигурност не го иска в състава си за новата кампания, но иска да го продаде, а не да го подарява. И това прави проблематично оставането му в Коматево, защото "канарчетата" не могат да си позволят исканите за него пари. 

"Не знам дали ще остана в Ботев. Затова засега си пожелавам само да съм жив и здрав", сподели Неделев след мача с Лудогорец, след което коментира и представянето на тима в тази битка, спечелена с 2:1. 

"Радвам се, че победихме в последния си мач, защото беше труден. Спечелихме заради отборния дух. Въпреки, че много от играчите на Лудогорец ги нямаше, добре е, че победихме, защото от много време бяхме печелили."

"Започнахме добре този полусезон, но после се сринахме. Не знаем защо стана така, може би ни липсваше опит или концентрация в някои моменти", сподели Неделев след края на двубоя.