Младият вратар на Ботев Пд Стамен Бояджиев ще играе през следващия сезон в италиански тим. 18-годишният юноша на пловдивския клуб вече е част от четвъртодивизионния Венеция.

Талантът се похвали за трансфера в социалната мрежа, публикувайки снимка от подписването на договора. Срокът на наема е за 1 година, като има и опция за откупуването му.

"Направих важна крачка в моя живот и в моята кариера, крачка с която вярвам, че се доближих още по-близо до моята мечта и до всичко това, към което се стремя от цялото си сърце и душа. Благодаря на господ от цялото си сърце и душа, за това което прави и направи за мен - и сега, и във всеки един момент. Благодаря на всички, които ме подкрепяха и бяха и са до мен във всеки божи ден. Благодаря на клуба, който ме изгради, и клубът, който винаги ще обичам - Ботев (Пловдив)", написа Бояджиев във Фейсбук.

"Благодаря на хората в този клуб, които ми позволиха и помогнаха да се развивам, вървя и да направя тази крачка и да следвам своята мечта. Благодаря Ви! Благодаря! Желая Ви всичко най-добро на света и нека всеки един от вас и всички божи чеда осъществите всяка своя мечта и сте щастливи, здрави и се радват на живота. Защото живота наистина е прекрасен, дори когато е и най-трудно, заслужава да бъде изживян, защото след дъжда идва дъгата и най-доброто тепърва предстои. Още веднъж благодаря ви и Bona sera от мен! Viva Канари, Viva Венеция!", написа Стамен Бояджиев./БТА

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!