Румен Чандъров, един от благодетелите на Ботев Пловдив, заяви за Дарик радио,че отборът си има треньор в лицето на Николай Костов и той не иска на този етап неговата смяна.

Господин Чандъров заяви, че скоро ще говори в ефира на Дарик радио, но на този етап позволи да го цитираме за ситуацията в момента в пловдивския тим:

„Спортно-техническото ръководство провежда среща и то ще трябва да вземе решения, които да стигнат и до нас. Аз лично не искам смяната на Николай Костов на този етап. Нещата не са така както ги искаме ние в клуба. Несполуките са видни от началото на първенството и ние ще направим така, че да ги променим. Сега не се получава играта и ще търсим начини да я подобрим. Чакаме спортно-техническото ръководство да направи анализ на ситуацията в клуба и да ни даде предложения да излезем от това състояние. Анализ на това какви са проблемите пред отбора, как ще ги решим, дали с нови трансфери, или с промени в спортно-техническото ръководство. Надявам се Ботев да промени към добро играта си и да дойдат успехите. С тях ще се успокои и обстановката в клуба. Когато дойде този момент ще ви дам обширно интервю пред Дарик радио по всички въпроси касаещи Ботев Пловдив.”

Разговорът ни с Румен Чандъров бе малко преди в Ботев да се проведе среща на Ангел Палийски със старши треньора Николай Костов и спортния директор Георги Марков.