Когато Тодор Неделев твори шедьоври, и статистиките мълчат. Или по-точно казано – го потвърждават.

Капитанът на Ботев Пловдив изнесе много силен мач при драматичната победа с 4:3 над Берое в Битката за Тракия от 10-ия кръг на Първа професионална лига. Юношата на „канарчетата“ се разписа на два пъти и даде асистенция за важния успех, който пловдивчани изковаха с човек по-малко.

Двубоят предложи много красиви изпълнения, но вие, читателите на Gong.bg, бяхте категорични в гледището си – голът на Неделев от пряк свободен удар в Стара Загора беше най-качественият за целия уикенд. 23-годишният прониза вратата на Благой Макенджиев по зрелищен начин в 43-ата минута, като позволи на вратаря единствено да гледа как топката влита точно до дясната греда.

Попадението на Неделев събра малко над 41 процента от гласовете, като остави зад себе си красивият първи гол на Жуниор Мапуку и изстрелът, с който Франсис Нар се разписа срещу ЦСКА-София в голямото дерби.

ПОВЕЧЕ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ В ГОЛ НА КРЪГА – ТУК!

Както знаете, по традиция ще изтеглим един от всички гласували, който ще получи награда от нашия партньор Grabo.bg – 50 лева за покупки. В томболата участват абсолютно всички читатели, без значение кое от нашите предложения са подкрепили.

Очаквайте скоро и името на късметлията, който ще спечели с изданието на Гол на кръга за 10-ия кръг в първенството!