Нападателят на Ботев Пловдив Даниел Генов сподели, че е доволен от старта на кариерата си в клуба след изравнителния гол, който отбеляза за 1:1 срещу Левски в първия кръг на А група.

Бившият играч на Локомотив София се появи като смяна и реализира в 69-ата минута, като сам си призна, че още е далеч от оптималната си форма.

"Мисля, че заслужено мачът завърши 1:1. За мен няма никакво значение дали вкарвам или не. Да, наистина добре ми тръгна в Ботев, дано да продължавам така. Важното е отборът да върви напред, няма значение кой вкарва."

"Трудно ни беше, защото имаше голям заряд и напрежение след подготовка да влезеш в първенството. Може би затова не се получиха доста неща. Имаше повечко единоборства и видях по-малко от нашия стил с комбинации, какъвто показвахме в тренировките."

"Опитвам се да се адаптирам. Тук съм от десетина дни. Доста от нещата ми куцат, трябва да навлизам във форма. Моята амбиция и тези момчетата – макар още да не си казали цели – са да си гоним предните позиции в класирането", завърши Генов.