Изпълнителният директор на Ботев Пловдив поздрави Левски за победата с 2:1 над неговия тим, като отчете, че противникът се е стремял към нея по-силно. Босът също така обяви, че „канарчетата“ като клуб вече са финансово стабилни.

„Честитя победата на Левски. Като чели през по-голямата част от двубоя те се стремяха повече към нея. Успяхме да се противопоставим през първата част, но през второто отпаднахме физически. Накрая падна и голът. При нас определено умората повлия заради мача срещу Лудогорец през седмицата“, каза Златев за камерите на телевизия "Диема".

„Минахме през един доста тежък период, знаете за катаклизмите при нас. Доста ни напуснаха, други успяхме да продадем, да ги реализираме на трансферния пазар. Ботев гради нов имидж с млади футболисти, основно български, минали през различни юношески и младежки гарнитури. Мога да кажа, че финансово клубът е стабилизиран. Има неща, които да изясним сами за себе си, но сме на финалната права. Мисля, че жълто-черните фенове могат да бъдат спокойни за бъдещето на клуба“, завърши Златев.