Старши треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов определи като изключително важен предстоящия мач срещу Славия.

„Седмицата започна с минорно настроение. След като загубиш в продължението на един важен мач, не може да се очаква в първите дни настроението и желанието за работа да бъде нормално. Мисля, че емоциите поизбледняха. Умните хора си вадят бележки от загубите. Надявам се ние да сме направили точно това. Всичко е тотално забравено и останало в миналото“, коментира Вуцов.

„Предстои ни много важен мач. Славия е добър отбор, който тръгна с големи амбиции. Славия играе на приливи и отливи. Има своите силни и слаби страни. Аз се постарах да изгледам всички мачове до тук на Славия. Трябва да изиграем добър и успешен мач. Публиката ни липсваше в първите мачове, но се справихме. Вярвам, че сега с нея ще се представим още по-силно и ще зарадваме всички хора“, добави треньорът на Ботев.

„Момчил Цветанов е добър футболист. При нас няма да играе като крило. При нас няма да има крила, а ще има нападатели. Той е млад и перспективен футболист. Познавам му кариерата. Не съм изпуснал нито една негова изява. При всяко положение той не се намира в оптимална форма. Той не е изиграл нито един мач за Литекс през последните три месеца. Най-вероятно ще попадне в групата и ще помогне още от мача срещу Славия“, продължи наставникът на пловдивчани.

„Росен Колев има контузия. Той игра на инжекции срещу Левски. От началото на седмицата той тренира на облекчен режим. Утре ще излезе с целия отбор и ще решим дали е готов да играе или не“, каза още Велислав Вуцов.