Защитникът на Ботев Пловдив Даниел Златков съвсем откровено заяви, че няма как да пропусне слабата резултатност, която тимът демонстрира в контролите си дотук. Бранителят окачестви днешния спаринг със Славия като полезен и съжали, че тимът не е успял да промени нулевото реми.

„Според мен се получи доста качествен мач между два добри отбора. Според мен проверката беше добра и за нас, и за Славия. Аз самият бях готов още в края на есенния полусезон, но не искахме да форсираме нещата. Искахме да мине почивката и зимата, за мога сега още от подготовката да се включа на 100 процента. Мисля, че се чувствам добре“, коментира Златков.

„Доколко сме готови за първенството? Ще разберем в първия официален мач (домакинство срещу Марек – б.р.). Мисля, че се подготвихме добре, изиграхме проверки с някои силни отбори в Турция, затова смея да твърдя, че сме на едно добро ниво.“

„Доста често ни се случва в проверките до момента – да не можем да вкараме положенията си. Не че днес бяха кой знае колко, но щеше да е хубаво да отбележим едно-две“, завърши Златков.