„Доволен съм, че отбелязахме четири гола днес. Всяка седмица имаме едно и също мислене преди мачовете. Продължаваме обаче да допускаме грешки в защита. Трябва да имаме по добра концентрация в отбрана. Имаме мачове срещу много тежки съперници и трябва да бъдем по-концентрирани“, заяви наставникът на Литекс Лауренциу Регекампф след победата с 4:2 над Ботев в Ловеч..

„Ние работихме тази седмица, знаехме как ще ни противодейства отборът на Ботев. Казах на играчите си, че не трябва да губим топката, трябва да играем просто. Те имат добри играчи и трябваше да ги елиминираме. Видяхте това в първите минути. Получихме гол и след това сменихме тактиката и успяхме“, продължи румънецът.

„Позитивното нещо днес бе, че спечелихме и вкарахме четири гола. Обърнахме мача. Очаквам, че след три дни срещу Черно море ще имаме същото поведение. След мача във Варна ще видим какво ще се случи. Имаме четири много важни мача до края на полусезон. Няма да бъде честно да говорим за трансфери в този момент. Вярвам на играчите си и отбора. Ще преценим какви футболисти ни трябват и кой ще си тръгне“, сподели още специалистът.  


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS