За поне десетина епизода от нашумелия сериал "Забранена любов" са дойстойни последните 15 месеца от живота на звездата на Ботев (Пд) Дормушали Саидходжа. Цели шест месеца нападателят на канарчетата бил принуден на какви ли не салта и врътки, за да се среща тайно с любовта на живота си Христина. Заради стара семейна вражда Дормушали Саидходжа крил момиче 6 месеца.


"Познаваме се с нея от дълги години. Аз бях влюбен в нея отдавна, чудех се какво да направя, как да разкрия чувствата си, но да я обичам на яве беше табу", започва разказа си Муши. Саидходжа не смее да разкрие на никой кое момиче навестява сънищата му. Защо? Родителите на Христина не са от най-големите му фенове, дори напротив.. Нощен Труд се добра до причината за играта на криеница. Преди години бабата на Христина работила като шеф в полицията от Асеновград, откъдето са родом нашите Ромео и Жулиета.

"От онова време двете семейства си имат зъб", разправят в града под Асеновата крепост. "Може би и заради религията не ме одобряват", разсъждава Саидходжа, който е от българо-помашко семейство.


Преди около година нападателят се престрашава и прави първата крачка. Почва се с романтични sms-и. Първите месеци обаче са кошмарни. "Не защото не се получаваше това между мен и Христина, а защото трябваше да се криеме, да се срещаме тайно, за да не ни научат родителите й."


Саидходжа се надява че съвсем скоро любимата му ще събере смелост да се опълчи на родителите си. Още повече, че учи за съдийка и занапред ще трябва да раздава правосъдие. А любовта винаги има право!

Още за драмата около младата двойка вижте в http://eliana777.blogspot.com