Днес се проведе Коледно тържество за малките ботевисти, което бе организирано от "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив". 

Малките "канарчета" имаха възможността да чуят интересни истории от миналото на БПФК и то от клубния историк Румен Минков.  

Кулминацията на събитието бяха част от звездите на Ботев Пловдив - Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов, Стивън Петков, Кристиан Добрев, Кристиан Димитров, Станислав Шопов, Иван Василев. Те бяха предвождани от двамата треньори - Николай Киров и Иван Кочев. Децата получиха автографи и възможност да се снимат с любимците си, а също така и символични подаръци от организаторите. От своя страна децата също бяха подготвили собственоръчно изработени подаръци за любимците си.

"Искаме да изкажем благодарности на всички родители, които доведоха децата си, на ПФК Ботев Пловдив за оказаната помощ и разрешението на футболистите да присъстват, както и на самите тях за отделеното свободно време и не на последно място - на Николай Киров и Иван Кочев! “Ние Ви обещаваме, че тези събития ще станат ежегодни и все по-мащабни! Весели празници!", коментираха организаторите на събитието.