ЦСКА 1948 си осигури услугите на още един млад футболист. Това е 18-годишният бранител Георги Господинов - юношески национал на България. Талантът, който през март ще навърши 19 години, идва от школата на Ботев Пловдив, като през изминалия полусезон облече екипа на втородивизионния Созопол и записа дебют във Втора Лига.

Трансферът му при "червените" пък е перфектната възможност да направи и първите си стъпки в efbet Лига, именно в отбор, който с увереност дава път на млади състезатели като Господинов, твърди сайтът на клуба.

Предпочитаните позиции от футболиста са десен бек и опорен халф. Като юноша е защитавал цветовете на Созопол, Черноморец (Бургас) и Ботев (Пловдив), с който впечатли и в елитната юношеска група.

Господинов беше част и от лагера на националния отбор на България до 19 години в Турция преди броени дни.

След като сделката стана факт защитникът сподели отличните си впечатления от представянето дотук на ЦСКА 1948 в efbet Лига. Той беше категоричен, че това е точното място за неговото развитие, като изрази и задоволство, че ще има възможност да работи в клуба с легендата на българския футбол Красимир Балъков.