Наставникът на Ботев Пловдив - Ферарио Спасов, коментира победата с 3:1 над Дунав Русе. Специалистът призна, че победата е била заслужена, но в никакъв случай лесна. 

"Мисля, че влязохме трудно в мача. Получихме много хубав гол, който ни постави под напречежение. До края на първото полувреме не намерихме физиономията, която трябва да имаме. През втората част обаче вдигнахме оборотите и напълно заслужено стигнахме до победата. Създадохме доста неприятности. Хубаво беше, че Дунав дойде да играе футбол, а не се затвори. Получи се добър мач и за двата отбора. На базата на феърплея на вчерашните мачове се получи справедливо класиране в групите." 

"Нямаме много опции да видим нещо по-различно от днес. С жълтия картон на Терзиев губим още един човек в средата на терена. С операцията на Лъчо Балтанов, която беше днес... пожелавам му бързо възстановяване. И с контузията на Митко Тонев оставаме с малко варианти. Това е постоянно през целия сезон. Етър са симпатичен отбор, играещ открит футбол, така че отново ще се получи качествен мач. Търсим победата, но не ги подценяваме в никакъв случай", завърши Спасов.