Един от помощник-треньорите на Ботев (Пловдив) Тимур Дагуев напуска клуба. Специалистът използва официалния сайт на "канарчетата", за да се сбогува емоционално с пловдивчани:

"Днес е последният ми ден в Клуба. Понякога животът е такъв, трябва да се приеме и да се работи за бъдещето. Мисля, че свършихме чудесна работа заедно през последните 8-9 месеца. С толкова много нови играчи за толкова кратък период. Когато погледна назад, изглежда невъзможно."

"Пожелавам всичко най-добро на всички хора в Клуба. Ние сме едно голямо ботевистко семейство. С толкова много добри хора около мен през целия този период."

"Честно казано, никога през живота си не съм виждал толкова много фалшива информация във вестници за един Клуб. Момчета, трябва да спрете. Да уважаваш професията си. Журналистическата професия. Глупости за Даниел, глупости за Стефан Стоянов, глупости за Антон, глупости за конфликт между Тоше и Вали и много други неща. Повярвайте ми, тук сме семейство, никой не може да застане между персонала и играчите. Това е невъзможно. От сега ще се забавлявам с Клуба, също като вас, момчета. На трибуната или по телевизията - ще ви подкрепям през цялото време."

"Много благодаря на нашите фенове, вие сте невероятни. Подкрепете екипа и вярвайте в голямото бъдеще! Повярвайте ми, нашите момчета го заслужават."

"И няколко думи към играчите ми. Момчета, сега сте могъщи, останете заедно и се бийте, можете да направите история тази година, но можете да го направите само заедно! Последните ми думи са много прости. Ще ми липсвате много!"

"Вали, благодаря ти за всичко. Обичам те, братко!"

"Само Ботев."