Нападателят на Ботев Антоан Бароан бе герой за своя отбор срещу Берое, след като успя да отбележи хеттрик. Самият той бе изключително доволен от успеха, като похвали и своя съотборник Ивелин Попов, който му е помагал изключително много.

"Чувството е страхотно, това е първият момент, в който бележа на новия стадион. Още по-добре се чувствам. Треньорът иска да изгради нещо от футболистите, а не само да ни остави на терена и да каже да играем футбол", започна той.

"Ивелин много ми помогна, откакто дойде. От първия ден дойде да говори с мен. Винаги ми помага и нищо не се е променило. Той говори постоянно с мен, опитва се да ме мотивира, благодарен съм му и знам, че е важен за българското първенство. Супер е да имаме такъв играч", добави нападателят.

"Не говорим за конкуренция кой ще бие дузпите. Това се решава преди мача. Чувствах се готов и добре да изпълня днес, а той се съгласи. Трябва всеки мач да изглеждаме по този начин, ако искаме да печелим. Нека се борим, а ако продължаваме с тази игра, ще постигнем доста", завърши Антоан Бароан.