След затишието заради коронавируса, когато Арда се раздели с почти цял отбор и с треньорския си щаб, сега кърджалии набират скорост и се активизират на трансферния пазар. Информацията е предадена от "Тема Спорт". 

Във вторник тимът се подсили със защитника Милен Желев от Берое и с халфа Лъчезар Котев от Витоша Бистрица, а сега е на път да стори същото и Виктор Генев. Централният бранител вчера разтрогна договора си с Берое.

Юношата на Левски се смяташе за почти сигурно попълнение на Ботев Пловдив, но към момента е доста по-вероятно да подпише с Арда. 31-годишният футболист е получил предложение от треньора Николай Киров, който чака окончателен отговор от играча. Двамата се познават от съвместната си работа в Ботев и точно това засега накланя везните в полза на кърджалии.

Генев така и не успя да се наложи в Берое. Той изигра само 7 шампионатни мача за заралии. Виктор премина под Аязмото след едногодишен престой в Черно море, откъдето си тръгна със скандал в края на миналата кампания. Преди това той изкара година и половина в Ботев Пловдив.