Арис Солун и неговите фенове не забравиха българския фен Тоско Бозаджийски, който загина нелепо преди точно една година след градско дерби с ПАОК. На оградата и стените на стадион "Харилао" в Солун бяха издигнати плакати и транспаранти в негова памет.

Клубът и запалянковците окачиха знаме с лика на младия пловдивчанин, а около него бяха поставени цветя. На няколко места художник от администрацията беше изписал "From ArisFamily" (от семейството Арис).

Много привърженици на тима изразиха за пореден път съболезнованията си и съжаленията за случката от преди 12 месеца.

"Ужасно нелепо, крайно обидно и нецивилизовано е да си отиде един млад човек така. Ти си вечно жив, Тоско", написа Василис Арианос.

Друг запалянко на "жълто-черните" от Солун - Теодосис Христодулидис допълва: "Една година, в която няма справедливост за виновните. Една година, в която майката все още не е получила възмездие за отнетата усмивка на детето си. Една година, в която мизерен пропаганден механизъм чрез журналисти се опитва да размие историята. Организирана престъпност, която в този град някои хора се опитват да ни накарат да забравим. Справедливост за Тоско!".

Пловдивчанин и активен фен на местния Ботев, 28-годишният Тоско намери смъртта си, след като бе преследван от фенове на другия солунски състав ПАОК и блъснат от преминаваща край него кола.

26-годишната жена, която е карала лекия автомобил, първоначално беше обвинена в непредумишлено убийство. В последствие се оказа, че тя е близка приятелка на един от активните и разпознаваеми ултраси на ПАОК, известен като Граматикопулос. Той е бил водач на групата мъже с мотоциклети, нападнали българина и приятелите му пред кафенето, сочено като място на инцидента.