Защитникът на Ботев Пловдив Иван Бандаловски критикува съдийството в днешния бараж със Славия, след който "белите" ще играят в Лига Европа. Бранителят скочи на някои решения на главния съдия Станислав Тодоров.

Антон Узунов
19 снимки

Гостите имаха претенции към съдийските решения през целия мач, като Бандаловски изрази особеното си възмущение от червения картон на Джонатан Перейра в последната минута на редовното време. Той също така се усъмни в възможностите на Славия да се справят с изискванията на европейските мачове. 

"Нямаше смисъл да идваме. Видяхте за какво става въпрос.То е просто смешно. Този тумор докато не се изтръгне от българския футбол... Ние вкарахме гол, той се уплаши да не вкараме втори. Казах му да е щастлив, ако вземе премия накрая. Той ми каза, че ако му дадат, ще вземе", започна централният защитник. 
 
"Не знаем за какво играем. Третият отбор с най-много фенове в България, а те се подиграват с нас. Това не ти дава възможност да дишаш. И аз съм бил в отбори, в които са ми помагали и знам за какво става въпрос. Всички искахме да играем срещу Левски, защото знаехме какво ще стане. Сега започват едни интервюта. Това е обществена тайна. Сега ще играят в Европа и ще ги нашляпат. Похвално е, че играят само с българи. Всяко спорно съдийство беше за тях. По едно време ми идваше да изляза", завърши бясната си тирада Бандаловски.