Освен с треньора Ферарио Спасов, собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов се е срещнал и с три от звездите в тима на „жълто-черните".

Преди контролата с Царско село босът провел кратък разговор с Тодор Неделев, Александър Тонев и Антонио Вутов. Те, заедно с национала Кристиян Димитров, в момента са и най-скъпоплатените футболисти на „канарчетата", информира „Меридиан мач”.

Самуилов е бил категоричен, че е очаквал повече от тях и настоява да поведат съотборниците си към излизане от кризата. Бизнесменът е в правото да изисква повече от триото, още повече, че специално Неделев и Вутов получиха от него и увеличение на заплатите през лятото. Самуилов им вдигна възнагражденията, за да подпишат нови договори с Ботев, но ефектът от това към момента е по-скоро отрицателен.

„Жълто-черните" се сринаха до предпоследното място в класирането с едва девет точки и това доведе до сериозни трусове в клуба. Стигна се до раздяла със спортния директор Адалберт Зафиров, чиято длъжност вече е закрита, както и с треньора Желко Петрович. Последният още не е договорил условията по прекратяването на контракта си, но определено ще излезе твърде скъпо на клуба.