Ботев откри нов фен магазин в центъра на Пловдив. На събитието присъстваха легендите на „жълто-черния“ клуб Петър Зехтински и Атанас Пашев, футболистите от първия отбор на „канарчетата“ Тодор Неделев, Виктор Генев, Антоан Бароан и Емануел Току, както и старши треньорът Желко Копич.

„За нас е огромна чест най-после да отворим магазин на центъра на Пловдив. В последните 10 години бяхме малко изолирани от нашите привърженици, а Ботев е емблемата на Пловдив, затова решихме, че трябва да имаме магазин в центъра на града, за да сме по-близо до нашите фенове. Искам да благодаря на всички, които дойдоха днес да уважат откриването на магазина. Това е първата стъпка от големите планове, които имаме. Следващата стъпка е да отворим фен магазин на стадион „Христо Ботев“, коментира Божидар Караджов от маркетинговия отдел на „жълто-черния“ клуб. 

„За мен е голяма чест да бъда тук за откриването на новия ни магазин и се радвам, че можем да споделим този момент с нашите фенове“, допълни старши треньорът на „канарчетата“ Желко Копич.

Новият фен магазин на Ботев се намира улица "Райко Даскалов" 40 (срещу сградата на Българска народна банка). В делничните дни той ще бъде с работно време от 10 до 18 часа, а през уикенда фен магазинът на "канарчетата" също ще е отворен за привържениците на тима. В събота ще работи от 10 до 17 часа, а в неделя - от 11 до 16 часа.