Ръководството на Ботев Пловдив сподели видео от двубоя с ЦСКА, който "канарчетата" загубиха с 0:4. Пловдивският гранд се чувства ощетен от съдийските отсъждания в срещата, но все пак поема вина за тежкото поражение.
 
Ето какво написаха в социалните мрежи на клуба:
 
"Уважаеми Ботевисти,
 
В приложеното видео ще имате възможността да се запознаете със съдийските грешки, ощетили нашия представителен мъжки отбор при гостуването му на ЦСКА-София в среща за първенство, играна на националния стадион „Васил Левски“.
 
ПФК „Ботев“ отчита собствените си пропуски, довели до неприятната загуба с 4:0, но това не е основание да си затворим очите за безобразното и тенденциозно съдийство, променило хода на срещата в ключови моменти.
 
Отнасяме се с нужното уважение към нашия съперник, като по никакъв начин не бихме искали да неглижираме победата му, но сме убедени в правотата на своето недоволство.
Вярваме, че заявеното желание за промяна в развитието на българския футбол, изразено ясно от всички кандидати на отминалия изборен конгрес на БФС, ще доведе до промени и в българското съдийство, за да може всички отбори да се състезават при пълна равнопоставеност."
 
С уважение,
Ръководството на ПФК „Ботев“