Ботев Пловдив ще изпрати подобаващо Виктор Генев, който повече няма да играе с "жълто-черния" екип. Вчера от клуба обявиха, че няма да предложат нов договор на опитния бранител. Преди последния мач за сезона с Арда във вторник Генев ще застане пред феновете на "Колежа", за да се сбогува с феновете.
 
Ето какво написа сайтът на "жълто-черните": 
 
"Ботев (Пловдив) ще изпрати подобаващо Виктор Генев. 
Опитният бранител бе неизменна част от "канарчетата" през последните години, като със силните си изяви допринесе за успехите на пловдивчани.
 
При първия си престой в "жълто-черния" Клуб, Генев завоюва Купата и Суперкупата на България, както и незабравимите европейски вечери на стадион "Лазур" в Бургас.
 
Вторият престой на железния бранител също ще се запомни с едни от най-значимите успехи в последните десетилетия - бронзови медали и европейско участие срещу АПОЕЛ.
 
Стотици мачове, още толкова шпагати, силни изяви, голове и паметни моменти - това бе престоят на Виктор Генев в Ботев (Пловдив).
 
Бранителят с №4 ще бъде изпратен подобаващо от "жълто-черния" Клуб. В минутите преди последния шампионатен мач срещу Арда във вторник, Генев ще застане пред всички Вас - "жълто-черните" фенове, за да получи заслужени аплодисменти за заслугите си към най-стария футболен Клуб в България."