Ботев Пловдив подписа договор за партньорство с фирма "Trierra Soft", която работи в сферата на информационните технологии, съобщиха от "жълто-черния" футболен клуб. 

Ето какво още написаха от Ботев в социалните мрежи:

Trierra Soft е IT фирма базирана в Пловдив, която помага на стотици български бизнеси да се реализират успешно на пазара.
 
Историята на Trierra Soft започва през далечната 2002г., когато двама инженери с иновативно мислене насочват усилията си към това, да предоставят IT услуги от най-високо качество на българския пазар.
 
Сервизът за компютърна техника и електроника на Trierra Soft е сред най-модерните в България и обслужва клиенти от цялата страна. Софтуерният отдел на Trierra Soft пък се бори за трансформацията на българските бизнеси от затруднени организации към компании, работещи по европейски стандарти. Постигат го с помощта на своите софтуерни продукти и по-конкретно ERP системата ERP Premier. Портфолиото им от клиенти включва водещи български фирми, на които екипът на Trierra Soft гледа като партньори в съвместния растеж.
 
Управителят на Trierra Soft, Пламен Николов споделя: “Партньорството ни с Ботев Пловдив - футболнен клуб с богата история и едни от най-верните фенове, следва естествения ход на два успяващи бизнеса. Вижданията ни за развитие се припокриват и вярваме, че взаимната подкрепа ще даде голяма стойност както на феновете на клуба, така и на настоящите и бъдещи клиенти.“
 
Алексей Киричек, Търговски директор на ПФК Ботев Пловдив допълва: „Стремим се да изградим стабилна мрежа от партньори, които се открояват от останали със своето иновативно мислене и професионализъм; компании, които искат да се развиват заедно с Клуба. Trierra Soft е точно такава компания и силно вярваме, че заедно с тях ще предоставим добавена стойност и за нашите фенове.“
 
 Договорът между двете страни предоставя специално намаление от 20% за всички услуги на сервиза за компютърна техника (повече информация на техния уеб сайт). Програмата важи за ‚жълто-черните‘ фенове с абонаментни карти за сезон 2022/23 и ще може да се активира с предоставянето на клубната членска карта в сервиза на Trierra Soft. Двете страни планират още много атрактивни IT пакети за всички запалянковци през идната 2023.