Ботев Пловдив стартира ново дългосрочно партньорство, съобщиха от футболния клуб. 

"Жълто-черните" обявиха, че благодарение на новото партньорство част от стойността на направените поръчки в сайта на компанията ще отива към клуба, което означава, че с всяка направена поръчка от регистриран потребител с верифицирана сезонна карта или сканиран по един път QR-код от билет, феновете ще помагат на любимия си отбор.

"За мен и "Монна" подкрепата на българския спорт е мисия. Спортът е едно от основните неща, необходими за развитието на всеки човек. Поради тази причина инициирахме разговори за подпомагане на спортните клубове в България. След няколко разговора с различни спортни клубове, от Ботев Пловдив показаха умения и желание да развиват своето портфолио от партньори и полагат усилия за създаване на изключително успешен модел на работа. Поради тази причина партньорството ни с „жълто-черния” клуб е едно от приоритетните за нас”, коментира Юлиян Ненчев, основател и собственик на "Монна".

"Клубът благодари на новия си партньор за възможността заедно да предоставят добавена стойност за всички ботевисти. Екипът на "Монна" подхожда изключително професионално и със завидна отдаденост към това партньорство, за да продължи да поднася на феновете все повече и по-вълнуващи съвместни активации и в бъдеще", написаха пловдивчани.