ПФК Ботев Пловдив увеличи портфолиото си от партньори с реномирана международна компания. От „Колежа” обявиха партньорството си с Noda.

“NODA е високотехнологична компания, която предлага иновативните услуги за отворено банкиране. Централният офис на компанията е в Лондон, а в момента им предстои експанзия на пазара в Източна Европа. NODA забелязаха желанието на нашия клуб за иновации, останаха впечатлени от организацията в клуба и пожелаха заедно да превърнем Пловдив в основен хъб за техните бизнес планове в района на Балканския полуостров.

Тяхната система за отворено банкиране ще бъде внедрена първоначално в ticket.kolezha.bg, където се продават онлайн билетите и сезонни карти за мачовете на представителния отбор на Ботев Пловдив. Използването на отворено банкиране ще позволи вашия превод да се случва директно от банката, на която сте клиент, без сумата да минава през посредниците, които доставят дебитните карти. По този начин таксата за превода ви ще бъде минимална, транзакциите ще се случват в рамките на няколко секунди, а грешките ще бъдат намалени максимално”, написаха от Ботев.

Алексей Киричек, Изпълнителен директор на ПФК Ботев Пловдив: „За нас е важно да покажем на футболната среда в България и на нашите привърженици, че високотехнологични международни компании виждат потенциала в нашия клуб, забелязват работата, която вършим, и ни се доверяват до такава степен, че желаят да използват нашето име и емблема в тяхното портфолио и техни международни изложения и конференции, което със сигурност ще разрастне бранда „Ботев“ Пловдив и извън пределите на България“

Никола Чакъров, Директор Пазарно развитие: „За Нода партньорството с ПФК „Ботев“ означава стратегическа експанзия на новия български пазар и ангажимент за иновации в спорта.  Като високотехнологична компания, специализирана в иновативни отворени банкови услуги, това партньорство позволява на „Noda“ да интегрира своите усъвършенствани банкови решения със страстната „жълто-черна“ общност.  Внедрявайки нашата отворена банкова система за онлайн продажба на билети в платформата на „Ботев“, ние не само подобряваме изживяването на феновете с по-бързи и по-сигурни транзакции, но и демонстрираме потенциала на най-модерните технологии в спортната индустрия.  Това сътрудничество е забележителна стъпка в разширяването на нашия обхват в Източна Европа и Балканския регион, демонстрирайки възможностите на Noda в динамична и ангажираща среда.“