Ботев Пловдив обяви, че във вторник (14 ноември) ще даде старт на „Ботев Бизнес Клуб“, който трябва да помогне за нови контакти, възможности и доверени бизнес партньори, чрез които компаниите ще имат възможността да разрастват своя бизнес.

„Канарчетата“ стават втория елитен български клуб, който създава Бизнес Клуб, след като преди няколко месеца същото нещо стори и Левски.

Ето какво написаха „жълто-черните“:

„ПФК Ботев предприема поредна стъпка към своето устойчиво развитие.

На 14.11.2023 г. официално ще бъде даден старт на „Ботев Бизнес Клуб“. Бизнес клубът ще включва разнообразни редовни събития, провеждащи се както на стадион “Христо Ботев”, така и на други локации в Пловдив и региона. Тази нова инициатива е насочена не само към представяне на нови компании в Клуба, но и помежду им. Любимият “жълто-черен” клуб създава уникална платформа за спомагане в намирането на нови контакти, възможности и доверени бизнес партньори, чрез които компаниите ще имат възможността да разрастват своя бизнес.

За вас, феновете на отбора, ще бъде създадена група от бизнеси, които помагат на Ботев и на които можете да се доверите като потенциални клиенти.

Подробности за откриването, концепцията, целите и привилегиите на „Ботев Бизнес Клуб“ очаквайте скоро в официалния ни сайт“.