Ботев Плводив пусна в продажба виртуални билети за предстоящото дерби с Локомотив Пловдив в първия кръг на efbet Лига. Цените на талоните са 10 лева, а събраните средства ще влязат директно в касата на клуба.

"Както всички знаем, стартът на новия футболен сезон ще бъде без присъствието на фенове по футболните стадиони в България. Трудна мисия за всеки един от нас, която ние всички трябва да приемем, но и в същото време да бъдем заедно, там където ни е мястото. Доказвайки многократно, че привържениците на Ботев Пловдив винаги са били редом до жълто-черния отбор Сдружение ПФК Ботев, подемаме поредната инициатива, с която да покажем съпричастност и да отдадем своята подкепа към вековния ни клуб, изкупувайки седящите места на клубната база.

Ботев Локо

източник: botevplovdiv.bg

За първия кръг от първенството в битката с Локомотив Пловдив ще бъдат пуснати виртуални билети, а всички приходи ще отидат в касата на ПФК Ботев Пловдив. Кампанията ни не е дарителска, нито благотворителна. Напротив! За всеки един от нас е привилегия да бъде редом с отбора си, даже и във времена на забрани. Вземете своя пропуск за дербито от центровете на EVENTIM и нека отново се гордеем с безусловната си подкрепа към любимия ни отбор.

Надяваме се съвсем скоро забраните да паднат и да се върнем там, където ни е мястото – на стадиона! Билети може да закупите от магазина на клубната база в квартал Коматево, магазинът на ул. Нестор Иванов и от всички места за продажба на EVENTIM

С Уважение,
Сдружение "Ботев Пловдив"
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив
Обединени фракции Бултрас", написаха "жълто-черните".