Сдружение ПФК Ботев публикува обновена информация относно как протича новата кампания "100% Ботев Пловдив", която започна преди 5 дни. Iniciatiwata ще подпомогне откупуването на 39% от акциите, които в момента са собственост на ТЦ ИМЕ АД - в несъстоятелност.

В момента е сключен договор и е внесен задатък, като оставащата сума за събиране е 100 000 лева. Срокът е до средата на февруари.

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение на "жълто-черните":

"Уважаеми ботевисти,

само за 5 дни събраните средства в кампанията "100% Ботев Пловдив" вече достигнаха над 11% от необходимата сума. Възможностите да се включите и Вие в кампанията за придобиване на 100% от акциите на Ботев Пловдив са следните:

1. Като направите банков превод в откритата сметка за дарения за кампанията: IBAN : BG57 TEXI 9545 1004 0180 00, Сдружение ПФК Ботев

2. Като закупите виртуален билет за Колежа от системата на Eventim на цена от 19,12 лева. https://www.eventim.bg/…/virtualen-bilet-100…/event.html…

Билетите може да закупите още от:

Бензиностанции ОМВ

Български пощи

Технополис

Билетната каса пред община Пловдив

Книжарници Orange и Office 1 Superstore (само за София)

3. Чрез системата за електронни разплащания Paypal на: paypal@kpbp.bg

4 Може да дарите или да закупите артикул, свързан с вековната история на Ботев Пловдив, в онлайн търговете, които се провеждат на страницата https://www.facebook.com/Онлайн-търг-100-Ботев-Пловдив-102627864959060/

5. Може да поставите своето фирмено лого на благодарствената онлайн стена на адрес www.565.botevplovdiv.org , като заплатената сума ще ви бъде призната за разход на фирмата.

6. Може да дарите и в кутиите за дарения в клубния магазин на базата и във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1.

Благодарим Ви!", написаха от Коматево.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.