Наставникът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар коментира поражението на своя отбор от Септември с 1:2. Треньорът сподели, че тимът няма право да допуска такива лесни попадения и че ще се справя с футболистите, които има.

"Мисля, че Септември започна мача по-добре. Отборът работеше добре по фланговете и трябваше да сме достатъчно подготвени за това, но не ни се получи. Налагаше се да се пренастройваме по време на мача. Допуснахме гол от корнер и трябваше да преследваме изравняването до края на полувремето. Търсихме топката, установихме контрол и стигнахме до гол", започна Балтазар.

"През второто полувреме контролирахме събитията, създадохме положения, но допуснахме недопустима грешка, при която ни вкараха гол. Трябва да се фокусираме върху следващия мач, който е много важен за нас. Днес не се получи, тъй като пропуснахме нашите положения, а и Септември е силен отбор. Не успяхме да изравним, което е разочароващо", продължи специалистът.

"Тодор Неделев разполага с уникални качества, няма съмнения. Той не е тук и трябва да се развиваме без него. Бароан се опита да помогне и даде, каквото успя. Същото важи и за Красиан Колев, който вкара на Черно море и се представи страхотно. Той е много силен футболист и има силите да влезе в ролята на Тодор Неделев. Скокът за него е сериозен и ще има нужда от адаптация, но съм сигурен, че за него предстои най-доброто", добави наставникът.

"Нямаме страшно много опции, но пак ще кажа, моята работа е да намеря разрешаване на проблемите и няма да се оправдавам с хората, които имам. Днес не се получи, за разлика от Черно море, но в следващия мач ще покажем най-доброто от себе си. Има страшно много срещи и трябва да опитаме да печелим всяка възможна точка. Но не може да продължаваме да допускаме такива лесни грешки, както се случи днес", коментира треньорът.

"Както срещу всеки един съперник, ще трябва да се подготвим за Локомотив Пловдив. Това е специален мач за града. Но абстрахирайте се от емоциите, това е поредният съперник, срещу когото трябва да спечелим. Искам всеки мач да контролираме играта, да държим топката и това е нашият стил, който очевидно ще изграждаме във времето. Опитваме се да се подобряваме всеки ден и всеки мач", завърши Балтазар.