Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и фракциите от агитката на канарчетата обединени под името „Bultras“ публикуваха едновременно съобщение, с което призовават за масово събиране на Колежа.

Причината е, че според членовете на двете организации 2 месеца след рестарта на строителството на стадиона те не виждат достатъчно свършена работа. Интересно е, че те призовават всички присъствали преди повече от 2 месеца на церемонията по рестарта да присъстват и на въпросното събиране, което ще се състои преди мача с Левски на 10.11.2019 г. в 11:00 ч.

Ето го и пълния текст на съобщението:

Скъпи ботевисти,
на 28.08.2019 г. беше даден официалният „рестарт” на строежа на ст. „Христо Ботев”. На него присъстваха благодетелят на клуба- Георги Самуилов и част от ръководителите на клуба в лицето на изпълнителния директор, членове на Съвета на директорите и други. Сред официалните гости бяха и министър-председателят на РБ, финансовият министър, спортният министър, бившият и бъдещият кмет на гр. Пловдив и т.н. представителите на политическия елит бяха особено весели и засмени, гордо изправени пред събралите се хора, осъзнаващи перфектната предизборна кампания, която си правят, поредното прерязване на лентичка на обект, без да е ясно кога и как ще бъде завършен. Трупащи дивиденти на гърба на хилядите жълто-черни привърженици и тяхното най-скъпо място- ст. „Христо Ботев”. Време е за равносметка.
Повече от два месеца изминаха, а реалните строителни дейности по стадиона се изразяват в малцина работници, които се броят на пръстите на една ръка, два крана, които не са помръднали от момента на поставянето им и… и това е. След равносметката е време за действия.

Обединени фракции „Bultras” и „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” канят всички жълто-черни привърженици на събиране преди мача с Левски на 10.11.2019 г. в 11:00 ч. пред ст. „Христо Ботев”. Нека покажем, че проблемът не е забравен.
Каним и всички гореизброени, вярваме, че след така важните им изборите вече имат свободно време, за да дойдат и да видят какво по-точно откриха.

След приключване на събирането заедно ще се отправим към „футболен комплекс Ботев 1912”, където посрещаме отбора на Левски София. Знамената на фенските организации ще отсъстват от Южната трибуна. От този мач там ще има само едно знаме- това за Колежа, защото няма нищо по-важно от него! Защото всички хиляди ботевисти са обединени под този флаг!

Очакваме Ви! 10.11.2019 г. 11:00 ч. СТАДИОН „ХРИСТО БОТЕВ”!!!