Фенове на Ботев Пловдив показаха своята загриженост и се включиха активно в подкрепа на борбата с коронавируса. Привържениците от Bultras помогнаха на инициативите под патронажа на БЧК и призоваха и останалите да дадат своя принос. 

bultras.com
9 снимки

Ето изявлението на "жълто-черните" привърженици:

Ботевисти,

всички сме добре запознати със ситуацията в държавата и света, нещата които се случват и тези, които предстоят. По този повод Обединени фракции Бултрас се включихме активно в подкрепа на борбата с Covid-19 през последните дни, въпреки че до този момент не сме го обявявали гласно. Всеки един от нас е длъжен да направи своята равносметка за случващото се и сам да прецени дали има желание да помага на улицата или да го направи от вкъщи.

Организираните фенове на Ботев винаги сме взимали отношение и не сме стояли безучастни към проблемите на обществотo ни. Затова сега се обръщаме към вас - всички привърженици на Ботев Пловдив, приятелите ни от Спартак Варна и Нефтохимик Бургас, да се присъедините към инициативите под патронажа на Български червен кръст (БЧК).
Вземайки предвид тежкото положение, в което е здравеопазването ни, предизвикваме хората нямащи възможност ежедневно да се откъснат от служебни и лични ангажименти да посетят центровете за кръводаряване, но избягвайки голямо струпване на хора.  

Призоваваме Ви да се включите и дадете своята подкрепа към възрастните хора и тези в нужда, които ще останат по домовете си в следващите седмици и заедно да им подадем ръка, за да знаят, че не са сами в тези тежки дни.

Някои от нас вече го правят – направете го и Вие.

Заедно ще устоим!

Бъдете отговорни!