Бившият изпълнителен директор на Ботев Пловдиел Даниел Серехидо говори за своята организация и срещата, която проведе с клубовете в България.

"Благодаря много, че ме приветствахте тук в България, това е една прекрасна страна. Важното е, че се включиха много клубове, имаше доста отбори от първото ниво. Представихме нашите услуги и как можем да бъдем полезни на отборите", започна той.

"Можем да бъдем полезни във всички финансови казуси, правни и търговски такива. Има възможност да помогнем на клубовете да обучават специалисти, както и да има нетуърк между клубовете, да се срещат представители помежду си", продължи Серехидо.

"На този етап това беше първа среща, на която искахме да запознаем клубовете с основата на нашата работа, както и структурата. Не са планирани срещи, но имайки предвид, че много клубове са членове на нашата асоциация, съм сигурен, че ще има допълнителни срещи. Ще виждат много различни и полезни неща за тях. На 15-и март има конгрес, където ще бъде избран нов президент. Трябва повече подкрепа за женския футбол, детско-юношеския футбол, както и изграждане на инфраструктура за изграждане на терени", добави той.

"Искам да кажа, че Ботев много ми липсва, прекарах чудесно време там. Доволен съм, че бях там, не гледам мачове много, но точно на Ботев ги следя. Не съм бил на стадиона още, но се надявам, че ще мога да го посетя", завърши Даниел Серехидо.