Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез коментира тежката загуба на своя тим от ЦСКА с 0:4 в среща от 25-ия кръг на efbet Лига.

"Нещата не са добре, когато загубиш с 0:4. Ние знаехме, че ще бъде трудно да играем с тях с проблемите, които имаме. Започнахме добре, имахме някои опасни ситуации пред тяхната врата, но допуснахме гол, точно когато играехме добре. ЦСКА наказва такива грешки. Не мисля, че 4:0 е справедлив резултат", започна той.

"Хубавото е, че идва паузата за националните отбори. Съжалявам за нашите фенове и това, което видяха тази вечер. Трябва да се научим да играем за резултат и да се борим до края. Начина по-който младите играчи играха.. трябва да съм доволен. Те трябва да се учат, защото са бъдещето на българския футбол. Трябва да работим и да продължаваме да се борим", продължи специалистът.

"Видяхте че през второто полувреме също създадохме ситуации. Трябваше да се промени нещо, затова промених и схемата на игра. Това беше експеримент, но видяхме и миналия мач срещу тях как се справихме. Аз поемам отговорността и ако някой е виновен, това съм аз. Никога не се поучаваш от своите победи, а го правиш от грешките. Победите носят добро настроение, но не и поуки. Искам да виждам от моя отбор да се раздава и това да го виждам във всеки мач. Ще дам всичко от себе си за клуба", добави треньорът на Ботев.

"От президента, директорите и всеки един в клуба ни е ясно какво трябва да направим , за да минем на следващо ниво. Ние имаме нужда от малко време, защото хората с мен са много амбициозни и ние не искам да сме на това ниво. Искаме Ботев да е на много по-добро ниво. Няма да коментирам съдийството", заяви още Душан Керкез след загубата от ЦСКА.