Енгибар Енгибар остана доволен, независимо, че неговият тим загуби в двубоя срещу Ботев Пловдив от седмия кръг на efbet Лига. Специалистът остана задоволен от раздаването на неговите играчи на тренировъчния терен в "Коматево" и пожела да види повече такива представяния от неговите състезатели. 

„Доловен съм от играта и от поведението на отбора. Показахме едно друго лице. Създадохме доста положения. Имахме и по-чисти положения от тях, през второто полувреме имахме малшанс и ударихме греда. Успяхме да ги изненадаме и да ги затрудним максимално", започна Енгубаров. 

„Мисля, че младостта оказва влияние. Виждате колко млади момчета имаме, напълно нормално е да допускат такива грешки.”

„Беше смесено, но мисля, че бяхме подготвени. Все пак Ботев Пловдив са един от сериозните отбори в първенството, нищо че в момента не са на завидно място.”

„Естествено, че е доста трудно. И преди съм го казвал – не е лесно, всеки на моето място ще му бъде трудно. Но точно в такива моменти се проявява характер. Тогава, когато е най-трудно, трябва да бъдем най-силни.”

„Трябва да очакваме, че Витоша ще даде максимума да спечели мача", завърши той, запитан за предстоящите мачове на състава от Бистрица.