Клубът на привържениците на Ботев Пловдив направи призив към "жълто-черната" общност. Новата кампания е свързана със закупуване на виртуални билети и е част от инициативата "100% Ботев Пловдив".

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

"Скъпи ботевисти,

Време е да напълним отново нашия дом – Колежа - този път, за да сбъднем мечтата за "100% Ботев Пловдив“. Този път стадионът няма да е "врящ котел“ за враговете ни, но запълването му ще гарантира сбъдването на нашата мечта – феновете на отбора да са собственици на 100% от клуба. От 10 часа в днешния ден в системата на Eventim са достъпни виртуални билети за Колежа, на цена от 19,12 лева. https://www.eventim.bg/…/virtualen-bilet-100…/event.html…

Билетите може да закупите още от:

Бензиностанции ОМВ, Книжарници Orange, Български пощи, Технополис, Билетната каса пред община Пловдив

Всички постъпления са предназначени за кампанията "100% Ботев Пловдив“.

Напомняме, че имате възможност за подкрепа и чрез дарение посредством системата за електронни разплащания Paypal на paypal@kpbp.bg.

Междувременно за малко повече от два дни постъпленията вече възлизат на над 5% процента от нужната сума. Благодарим ви!", написаха пловдивските фенове.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.