Треньорът на Ботев Пловдив, Ферарио Спасов, коментира минималното поражение, което тимът му записа. "Канарчетата" отстъпиха с 0:1 от ЦСКА в двубой от 22-ри кръг на efbet Лига, но специалистът заяви, че е останал доволен от своя тим. 

"Не можем да разчитаме на футболисти, които правиха добро впепачтление първия полусезон. По една или друга причина доста хора отпаднаха. Тошко направи всичко възможно да изкара тези минути на терена. Завършихме с четири момчета, които са на младежка възраст."

"Аз лично харесвам този отбор, харесвам настроението. Имаме изисквания, искаме да играем по-добре. Поставихме ЦСКА под напрежение. Когато се открихме, тогава получиха предимство, но като цяло съм доволен от момчетата", заяви Спасов.

"Проблемите ни в нападение са очевадни. Имахме коренно различно лице от първия мач с Локомтив Пловдив. Получи се коректен мач, мач за футбола. Няма какво да се срамуваме от резултата, продължаваме напред."

"Не се оплакваме. Тези, които са здрави, ще влизат и ще играят. Ясно е какво можем да постигнем с възможностите си. Излизаме да играем за победа. Привържениците ни също приемат този вариант на отбора, въпреки че засега не можем да отбележим голове. Продължаваме напред, няма да отстъпя от виждането си  все повече млади футболисти да намират място в състава", завърши Ферарио Спасов.