Мениджърът на Пирин Уорън Фийни очаква с много надежди мача с Ботев Пд от 14-ия кръг в efbet Лига. Двата отбора излизат един срещу друг утре от 15:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.
 
"Чака ни поредният тежък мач. Ботев разполага с класни футболисти, клубът се развива много успешно като цяло. За нас това е възможност да затвърдим победата ни от миналия кръг в това второ поредно домакинство. Добър резултат в предстоящия мач ще ни даде възможност да работим с по-голямо спокойствие по време на предстоящата пауза за националните отбори. 
 
Участието на Красимир Станоев не е сигурно заради разтежението, което получи в мача срещу Царско село. Шансовете му остават 50 на 50. Радвам се, че Николай Бодуров се завърна в игра и това ни дава още една стабилна опция в защита. Знаете, че Светослав Дяков все още се възстановява от операцията на скулата, която претърпя и ще пропусне и този двубой. Надявам се, че ще се получи хубав мач", заяви Фийни пред клубния сайт.
 
Публиката ще бъде допускана на стадион "Христо Ботев" срещу билет, "зелен сертификат" и лична карта, а деца - само с придружители.