От Ботев Пловдив дадоха пресконференция преди неделното градско дерби с Локомотив. На нея беше съобщено, че финансовото състояние на клуба е стабилно и, че отборът е готов за сблъсъка със "смърфовете" през уикенда.

7 снимки

"Финансово се намираме в едно много стабилно състояние. Досега никога не сме били толкова изрядни към всички служители и футболисти. Георги Самуилов ни подсигури с всички средства, всички имаха нужния комфорт. Платихме и главницата към НАОП, сами си направете сметката. Отборът е готов за първенството", разкри прокуристът Асен Караславов.

"В момента състоянието на клуба е много добро, благодарим на господин Самуилов. Имаме доста нови и качествени момчета. Надявам се да зарадваме прекрасните ни фенове с една хубава победа", заяви капитанът Лъчезар Балтанов.

"Искам да благодарим на господин Самуилов, който плаща навреме и всичко е добре в клуба. Сега остана да излезем и да покажем, че сме по-добрият отбор. Напълно готови сме за този мач. Напаснахме се с новите, в неделя излизаме само за победа. Локомотив са в голям подем, наистина играят добре, но се надявам да ги приземим", разказа от своя страна Тодор Неделев.

"Моите очаквания се припокриват с тези на играчите. Абсолютно непредвидим отбор сме. Сигурен съм, че и в Локо не знаят какви са възможностите на този отбор. Бяха ни предоставени много добри условия за подготовка. Имахме само една контрола срещу Етър, но нивото и качеството на момчетата ми дават основания да смятам, че сме готови за победата в неделя", сподели очакванията си за двубоя и наставникът Ферарио Спасов.