Футболистът на  Ботев Пловдив Ивелин Попов говори след срещата с бившия си тим Левски. Двубоят на "Герена" завърши при равенство 1:1, а след него Попето заяви, че не съжалява за решението си да напусне "сините".

„Първите 20 минути Левски изглеждаше по-добре. Втората половин на първото полувреме владеехме инициативата с такъв фъутбол, който приляга на Ботев с ниски топки по тревата. Второто полувреме мисля, че имахме 4-5 шанса. Заслужавахме да се поздравим с победата. Все пак на „георги Аспрахуво“ се играе трудно, но когато събереш сили и мотивация при 0:1 да обърнеш резултата, значи много за треньорите, играчите, ръководителите и феновете. Всички можем. Рано или късно повечето добри резултати ще започнат“, сподели полузащитникът.

„Много тежко. Работил съм с Ферарио Спасов. Лека му пръст на човека. Моите съболезнования за цялото му семейство. Беше великолепен човек“, каза Попов относно трагично загиналия Ферарио Спасов.

startphoto.bg
70 снимки

„В нашия отбор има правила кой изпълнява дузпа, корнер и фал. Те се спазват. Дузпите в отбора ги бият Секулич и Бароан. За рождения ми ден Бароан лично пожела аз да бия дузпата, за да ми направи подарък. Предложих му да изпълним двойна дузпа, за да му подам. Не се съгласи, каза ми, че съм луд“, каза още Попето.

След това той коментира отново напускането си на Левски.

„Не съжалявам за решенията, които съм взел. Мога да съм сбъркал, но не съжаляваме. Лично за решението ми да отида в Ботев Пловдив не съжалявам. Чувствам се много щастлив и удовлетворен. На терена се вижда. Доста хора забелязаха. Един голям президент на отбор, 30 години е президент, продал е футболисти за 200 милиона сигурно ми се обади наскоро да ме поздрави за 600-те ми мача и ми каза едно: „Левски табели не уважават“. Мисля, че ме разбрахте. През годините се показа, вижда се“.

„С Илиан Илиев се чух наскоро. Той е един от много добрите примери. Не по повод националния отбор (се чухме), а по друг. Можеше да стане нещо интересно с него в чужбина, но си води Черно море. Разбрал се е да поеме националния отбор. Времето ще покаже“, каза още Ивелин Попов.