Прокуристът на Ботев Пловдив -  Асен Караславов, разкри подробности относно желанието си да получи мандат за един месец да преговаря с бизнесмени с цел продажба на клубните акции срещу задължение за издръжка и участие в управлението на клуба.

"Не съм заявил, че искам да взема акциите. Заявих, че искам да взема мандат и в рамките на един месец да имам правото да ходя да търся нов собственик или генерален спонсор на клуба", заяви Караславов пред Plovdiv24.bg.

"Не обичам да говоря празни приказки. Така съм сметнал, че ми е необходим един месец за такъв мандат и затова съм заявил претенции за един месец. Разговарях вече с г-н Кошински, казах му за какво ми трябва този мандат. Мисля, че той ме разбра и сега чакам тяхното решение. Дали имам набелязани фирми, ще се разбере след този един месец. Щом съм изявил такова желание, значи имам нещо предвид", допълни Караславов. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.