Треньорът на Ботев Душан Керкез каза позитиви и негативи за своя отбор след края на двубоя срещу Славия от 23-я кръг на efbet Лига, завършил при резултат 2:2.

"Както играхме днес, по-скоро загубихме точки от този мач. Искам да поздравя Загорчич за работата му и пожелавам успех на Славия до края на сезона. Харесва ми начинът, по който играхме, но не съм доволен, че допуснахме, но това е част от футбола", започна той.

"Поздравявам и нашите фенове, които дойдоха и ни подкрепиха от първата до последната минута. Начинът, по който игра отборът през второто полувреме, съм удовлетворен от него. Славия имаше дузпа и отбеляза, но съм доволен от нашия стил. Не съм треньор, който ще каже, че сме играли само за резултата", продължи специалистът.

"В някои отношения трябва да излизаме за точки и резултат, но днес не се получи това за нас. Ще опитаме да се борим до последно за точки и класиране, но знаем, че седмото място дава една допълнителна възможност за нас да се борим за бараж и Европа", заяви Душан Керкез.