Старши треньорът Етър Росен Кирилов сподели след загубата с 0:2 от Ботев Пловдив, че тимът му не е играл лошо в Коматеов, но решаващи са били грешките при статичните положения, от които дойдоха и двата гола за домакините.

„Мисля, че не направихме лош мач. Направихме обичайните грешки. Вкараха ни два гола от два корнера. През второто полувреме направихме положения. След като допуснахме го, тръгнахме да изравняваме и те се възползваха от празните пространства”, коментиар Кирилов.

„Теренът беше много лош. Тренираме положенията, но продължаваме да правим грешки. Работим, тренираме, трябва да бъдем по-концентрирани и играчите да спазват указанията и нашите изисквания”, допълни той.

„Мисля, че не стартирахме добре мача. Не играхме добре в първите 10-15 минути. След това заиграхме доста по-добре, имахме две три възможности, които не ги доразвихме както трябва. За съжаление ни липсваше последният пас. Имахме достатъчно положения, за да вкараме. След почивката Ботев веднага вкара, след което стана трудно за нас”, каза още Росен Кирилов.