Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев съобщи отлична новина за всички фенове на отбора по време на днешната пресконференция преди градското дерби с Локомотив в неделя. 27-годишният полузащитник зарадва "жълто-черната" общност с вестта, че няма да напуска и ще продължи да защитава екипа на клуба, след като спряганият за негов нов отбор Трабзонспор е оттеглил офертата си.

7 снимки

"Благодарим на Георги Самуилов, че всичко ни се плаща навреме. В неделя трябва да покажем, че сме готови за новия сезон и да покажем качествата си", каза той.

"Оставам в Ботев, продължавам да се раздавам с "жълто-черната" фланелка. Не съм решил окончателно къде ще продължа кариерата си. Офертата от Трабзонспор за съжаление отпадна. Аз имам договор с Ботев. Както знаете, трансферният прозорец е до месец септември и има още време. Сега за мен е важно да тренирам добре и да давам максимума за отбора. Офертата на Трабзонспор не отпадна по мое желание, те се отказаха. На този етап няма друга оферта за мен“, разкри халфът.

"Разузнахме слабите качества на Локомотив и се надявам с нашите силни качества най-накрая да ги приземим", добави още най-добрият играч за изминалата кампания в efbet Лига.