Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчшч остана доволен от резултата след победата с 1:0 над Боте Пловдив, но сподели, че иска да види подобрения в играта на своите възпитаници.   

„Доволен съм от резултата естествено. Играта можеше да бъде и по-добра и тя ще бъде с всеки следващ мач. Важен резултат. Откакто дойде новия треньор нямаха загуба. Успяхме да ги победим заслужено“.

„Днес малко нервно влязохме в мача. Сами си създадохме неприятности и ситуации за Ботев. Направихме някои технически грешки и при пасовете. Като тръгна мача и бяхме по-сигурни и водехме играта. Изпуснахме положения да решим мача“.

„Аз бях спокоен и преди гола от тази ледна точка, не сме допускали гол, това трябва да се каже. Откакто съм тук имаме 1 гол за 4 месеца. Имахме много положения и на Белтраме, и на Енрике, и на Соу, спокоен съм.

„Може да изглеждаме по-различно в защита, защото двамата защитници са извън строя. Заместниците им се справиха отлично. Най-важното е , че не допуснаха голове за съперника“, заяви Крушчич.