Полузащитникът на Ботев Лъчезар Балтанов говори преди големия финал на "канарчетата" срещу Лудогерец от SESAME Купа на България.

"Специален турнир е това. Откакто съм тук, това е третият финал, в който ще участвам. Това се превърна в любим турнир за Ботев. Надявам се да изпитаме същите чувства и емоции, както и през 2017-а година", започна той.

"Много от нещата се повтарят. Тогава бяхме горе-долу на същото място в класирането. Дано да ликуваме след мача, чувството няма как да се опише, преди да го изпиташ. Всеки ще усети магията и тръпката. Нужно е да сме мотивирани, да излезем и да се раздадем за Ботев и хората, които ще ни подкрепят", продължи полузащитникът.

"С Тодор Неделев сме приятели, няма да му пожелая успех в този мач. Надявам се да направим така, че да го натъжим. Ние сме съперници, но сме професионалисти. Ще му пожелая успех след този мач. Важно е да дадеш всичко от себе си, най-хубавото нещо ще е да спечелим, ще ни даде и евроучастие. Винаги имаме големи цели, трябва да награждаме", завърши Лъчезар Балтанов